Ξίδι ΤΟΠ

Το ξίδι ΤΟΠ ήρθε και στην Κύπρο
Τα προϊόντα ξιδιού ΤΟΠ μετρούν ήδη 82 χρόνια στην Ελλάδα, μια ιστορία που ξεκίνησε το 1935 στον Πειραιά και συνεχίζεται σήμερα με το ίδιο μεράκι, με στέρεες βάσεις στην παράδοση αλλά και την καινοτομία, με άριστες πρώτες ύλες και με κόκκινο ξίδι ΤΟΠ φτιαγμένο από 100% εκλεκτό κόκκινο κρασί.
 
Σήμερα, το ΤΟΠ συνεχίζει αυτή τη μακρά πορεία με υπευθυνότητα απέναντι στον καταναλωτή και παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Κυπριακή αγορά τη γκάμα των προϊόντων του, καλύπτοντας τις ανάγκες της σύγχρονης οικογένειας:  TOΠ βαλσάμικο ξίδι (250ml & 500ml), TOΠ βαλσάμικο ξίδι με μέλι, TOΠ κρέμα βαλσάμικου, TOΠ Κρέμα βαλσάμικου με ρόδι και βανίλια και TOΠ κρέμα βαλσάμικου με μουστάρδα.
 
Η μεγάλη γκάμα σε Βαλσάμικα και Κρέμες Βαλσάμικου, καλύπτει τις παραδοσιακές αλλά και τις σύγχρονες τάσεις της μαγειρικής, που απαιτούν απρόσμενους συνδυασμούς, γεύσεις, υφές και αρώματα που παντρεύονται ιδανικά για να απογειώσουν τη γεύση με μοντέρνες δημιουργικές συνταγές. Όλα τα προϊόντα ΤΟΠ είναι φτιαγμένα από κρασί και εκλεκτές πρώτες ύλες, που προσδίδουν το υπέροχο ντελικάτο άρωμα και τη μοναδική γεύση τους.
 
Απογειώστε τη γεύση στα αγαπημένα σας πιάτα με τα βαλσάμικα ΤΟΠ, αφήστε ελεύθερη τη φαντασία σας και απελευθερώστε τον chef που κρύβετε μέσα σας! Για περισσότερες ιδέες και συνταγές που θα κάνουν το καθημερινό σας τραπέζι μια gourmet εμπειρία, επισκεφτείτε το site: https://www.vinegartop.com/ ή τη σελίδα του ΤΟΠ στο facebook  FB: vinegartop.
 
Τα προϊόντα ξιδιού ΤΟΠ έχουν τιμηθεί με διεθνείς διακρίσεις από το International Taste & Quality Institute και έχουν βραβευτεί με αστέρια ανώτερης και ανώτατης γεύσης από διακεκριμένους chefs διεθνούς φήμης.
 
Τα προϊόντα ΤΟΠ διανέμονται στην Κύπρο από την εταιρεία ipH Iakovos Photiades Foodstuff Suppliers Ltd.