Κύρια πιάτα

Νουντλς στην κατσαρόλα

4

Περιγραφή

Το πιάτο με κιμά και νουντλς μπορεί να ετοιμαστεί εύκολα σε ένα τηγάνι, όπου μπορείτε να προσαρμόσετε τα λαχανικά και την ποσότητά τους ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Αυτό το φαγητό, το οποίο ετοιμάζεται σε μόλις ένα τέταρτο, διευκολύνει την καθημερινή ζωή και ταυτόχρονα είναι ένα πιάτο με νουντλς που μπορεί να απολαύσει όλη η οικογένεια.
40438-nuudelipannu-1300x867

Συστατικά

400 γρ. κιμάς βοδινός, λιπαρότητα 10%

1 κρεμμύδι

περίπου 150 γρ. πιπεριά ή άλλα λαχανικά

40 γρ. πάστα ντομάτας

300 ml νερό

60 γρ. στιγμιαία νουντλς με μπαχαρικά

100 γρ. μικρά ντοματίνια, κομμένα στη μέση

2 κ.σ. κρέμα τυρί

150 γρ. τυρί Valio Quattro Formaggi

For serving: chopped fresh herbs

Μέθοδος

1 Σοτάρετε το κιμά, το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και την κομμένη πιπεριά σε ένα τηγάνι. Καρυκεύστε με το μείγμα μπαχαρικών από τα δύο πακέτα νουντλς.

2 Προσθέστε την πάστα ντομάτας. Προσθέστε νερό και βάλτε το να βράσει. Προσθέστε μέσα τα νουντλς και ανακατέψτε.

3 Προσθέστε τις ντομάτες και το τυρί κρέμα και αφήστε τα να βράσουν για 5 λεπτά ή μέχρι σχεδόν να έχουν ψηθεί τα νουντλς.

4Ρίξτε το τριμμένο τυρί από πάνω, βάλτε το καπάκι και σιγοβράστε για λίγα λεπτά μέχρι να λιώσει το τυρί.

5 Ολοκληρώστε με το μαϊντανό και σερβίρετε.