Ορεκτικά
Νάτσος στο φούρνο
4
Περιγραφή
Τα πιο εύκολα νάτσος φούρνου δημιουργούνται όταν είναι σωστά τακτοποιημένα. το Το καρυκευμένο τριμμένο τυρί και η φρέσκα κρέμα δίνουν γεύση και ένταση στα νατσος. Τίποτα άλλο από το να τα γευτείτε!
Συστατικά
200 γρ. τσιπς νάτσος
400 γρ. μοσχαρίσιο κιμά
1 σακουλάκι (28g) μείγμα μπαχαρικών Taco
100g water
380 γρ. φασόλια σε σάλτσα ντομάτας
150 γρ. τυρί Valio Edam
200 γρ. τυρί κρέμα
Μέθοδος
1 Απλώστε τα νάτσος σε λαδόκολλα σε ένα ταψί.
2 Τηγανίστε τον κιμά σε ένα τηγάνι μέχρι να ροδίσει. Προσθέστε το μείγμα μπαχαρικών, το νερό και τη σάλτσα φασολιών. Αφήστε τα να βράσουν.
3 Προσθέστε τη σάλτσα φασολιών και τον κιμά πάνω στα νάτσος και πασπαλίστε με τριμμένο τυρί.
4 Ψήστε στο φούρνο στους 200°C για περίπου 5 λεπτά.
5 Ολοκληρώστε με τυρί κρέμα και απολαύστε.