Ορεκτικά

Νάτσος στο φούρνο

4

Περιγραφή

Τα πιο εύκολα νάτσος φούρνου δημιουργούνται όταν είναι σωστά τακτοποιημένα. το Το καρυκευμένο τριμμένο τυρί και η φρέσκα κρέμα δίνουν γεύση και ένταση στα νατσος. Τίποτα άλλο από το να τα γευτείτε!
uuninachot

Συστατικά

200 γρ. τσιπς νάτσος

400 γρ. μοσχαρίσιο κιμά

1 σακουλάκι (28g) μείγμα μπαχαρικών Taco

100g water

380 γρ. φασόλια σε σάλτσα ντομάτας

150 γρ. τυρί Valio Edam

200 γρ. τυρί κρέμα

Μέθοδος

1 Απλώστε τα νάτσος σε λαδόκολλα σε ένα ταψί.

2 Τηγανίστε τον κιμά σε ένα τηγάνι μέχρι να ροδίσει. Προσθέστε το μείγμα μπαχαρικών, το νερό και τη σάλτσα φασολιών. Αφήστε τα να βράσουν.

3 Προσθέστε τη σάλτσα φασολιών και τον κιμά πάνω στα νάτσος και πασπαλίστε με τριμμένο τυρί.

4 Ψήστε στο φούρνο στους 200°C για περίπου 5 λεπτά.

5 Ολοκληρώστε με τυρί κρέμα και απολαύστε.