Ελαφριά Σαλάτα με Τόνο και Τυρί

4

Περιγραφή

Μια νόστιμη και χορταστική τυροσαλάτα μπορεί επίσης να γίνει πιο ελαφριά. Aπλά επιλέξτε τυρί Valio Εdam και ετοιμάστε τη σάλτσα με μια ελαφριά βάση γιαουρτιού. Η σαλάτα αποκτά ζουμερή υφή και υγιεινά λιπαρά οξέα από τον τόνο.
33112-kevyempi-tonnikala-juustosalaatti-1300x975

Συστατικά

150 g τυρί Valio Edam

1 κονσέρβα τόνο σε λάδι

1 συσκευασία ανάμεικτη σαλάτα

250 γρ. ντοματίνια

1-2 φρέσκα κρεμμυδάκια

2 βραστά αυγά (βρασμένα για 10 λεπτά)

Για την Sauce

200 γρ. γιαούρτι light

3.3 κ.σ. ψιλοκομμένες κάπαρες

1 κ.σ. ήπια μουστάρδα

Μαύρο πιπέρι

Μέθοδος

1Cube the cheese. Drain the tuna.

2 Ξεπλύνετε και στεγνώστε το μαρούλι, κόψτε τα ντοματίνια στη μέση και ψιλοκόψτε το κρεμμύδι.
3 Κόψτε τα βραστά αυγά σε κομμάτια.
4 Τοποθετήστε τα υλικά σε στρώσεις σε μια σαλατιέρα ή σε ατομικές μερίδες. Ανακατέψτε τη σάλτσα και σερβίρετε με τη σαλάτα.
5 Αυτή η σαλάτα είναι κατάλληλη ως κύριο πιάτο με ψωμί. Δοκιμάστε τη επίσης ως ορεκτικό.