2 φέτες ψωμί (άσπρο, ολικής ή προζυμένιο)
2–3 κ.σ. φιστικοβούτυρο (τραγανό ή απαλό)
2–3 κ.σ. τριμμένο τυρί Valio Quattro Formaggi
½ κ.σ. βούτυρο (προαιρετικά, για το ψήσιμο)
Λίγο μέλι ή νιφάδες τσίλι (προαιρετικά, για topping)
1 Φρυγανίζεις τις φέτες ψωμιού ελαφρά για τραγανή βάση.
2 Αλείφεις φιστικοβούτυρο στη μία φέτα όσο είναι ακόμα ζεστή.
3 Προσθέτεις το τριμμένο Valio Quattro Formaggi από πάνω.
4 Ψήσιμο/λιώσιμο τυριού:
5 Γαρνίρισμα: Ράντισε με λίγο μέλι για γλυκο-αλμυρή εκδοχή ή πρόσθεσε νιφάδες τσίλι για πιο πικάντικη.
6 Απόλαυσε το σαν ανοιχτό τοστ ή κλείσε με τη δεύτερη φέτα.