Texmex hotdog casserole
Περιγραφή
Ετοιμάστε γρήγορα χοντάρια στο φούρνο σε ένα ταψί για όλη την ομάδα ταυτόχρονα! Το πικάντικο τριμμένο τυρί φέρνει μια νέα πινελιά και μεξικάνικα αρώματα στα γνωστά χοντάρια.
Συστατικά
6 φραντζολάκια για χοτ ντογκ
3 κουτάλια σούπας κετσαπ
6 λουκάνικα χοτ ντογκ
150 γρ. τυρί Valio Quattro Formaggi
φρέσκο κόλιανδρο, ψιλοκομμένο
κοκκινοπίπερο
ΣΑΛΣΑ
230γρ. σάλσα
1 μέγαλη κομμένη ντομάτα
1 small chopped red onion
Χυμός ενός μισού λεμονιού
ένα άγγιγμα αλάτι
ΕΠΙΠΛΕΟΝ
150g cream cheese
τσιπς νάτσος
Μέθοδος
1 Τοποθετούμε τα ρολά δίπλα-δίπλα σε ένα ταψί, κομμένα με την πλευρά προς τα πάνω. Απλώνουμε κέτσαπ στην κοπή και τοποθετούμε από πάνω τα λουκάνικα. Πασπαλίζουμε με τριμμένο τυρί.
2 Ζεσταίνουμε το τηγάνι για χοτ ντογκ σε φούρνο στους 200 βαθμούς για περίπου 10 λεπτά, μέχρι να ψηθούν τα ψωμάκια και τα λουκάνικα και να λιώσει το τυρί.
3 Εν τω μεταξύ, ετοιμάζουμε τη σάλτσα ανακατεύοντας τα υλικά σε ένα μπολ.
4 Απλώνουμε τη σάλσα πάνω από τα χοντ ντογκ. Πασπαλίζουμε με φρέσκο κόλιανδρο και τσίλι, αν θέλουμε.
5 Σερβίρουμε τα χοτ ντογκ με sour cream, την υπόλοιπη σάλτσα σάλσα και νάτσος.