Κροστίνι με ντομάτα και ελιές

24

Περιγραφή

Λαχταριστά μεσογειακά κροστίνι με τραγανή γαλλική μπαγκέτα, αρωματικό μείγμα ντομάτας και ελιάς και πλούσιο, λιωμένο τυρί πίτσας. Ετοιμάζονται εύκολα και γρήγορα, και σερβίρονται ιδανικά ως ζεστό ορεκτικό ή ως συνοδευτικό για σαλάτες και βελουτέ σούπες. Ένα πιάτο γεμάτο αυθεντικές, μεσογειακές γεύσεις και αρώματα!
unnamed

Συστατικά

1 French loaf

½ can (400 g each) herb-spiced tomato puree

1 βάζο ελίες

1 σκελίδα σκόρδου

Αλάτι

Μαύρο πιπέρι

ρίγανη

1 pack (200g) Quattro Formaggi

Μέθοδος

1 Κόψτε τη μπαγκέτα διαγώνια σε φέτες και τοποθετήστε τες σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα.

2 Στραγγίστε τις ψιλοκομμένες ντομάτες (αν θέλετε, μπορείτε να αντικαταστήσετε τις ψιλοκομμένες ντομάτες με φρέσκες: ζεματίστε και ξεφλουδίστε τις ντομάτες, αφαιρέστε τους σπόρους και κόψτε τη σάρκα σε μικρούς κύβους) και προσθέστε τις χοντροκομμένες ελιές. Αλατοπιπερώστε το μείγμα και απλώστε το πάνω στις φέτες μπαγκέτας. Πασπαλίστε με τριμμένο τυρί.

3 Ψήστε στους 250 βαθμούς για περίπου 8 λεπτά. Σερβίρετε αμέσως με σαλάτες ή βελουτέ σούπες.