Χάμπουργκερ στη σχάρα
Περιγραφή
By assembling your own burger, you get exactly the flavor combination you like. Grilled burgers take on a whole new character as the patties gets a real grill flavor. You can pre-prepare the toppings for a larger group in advance and grill the patties just before serving.Χρόνος προετοιμασίας

Συστατικά
600 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος
100ml φρέσκα κρέμα
Μαύρο πιπέρι
Αλάτι
200 γρ τυρί κρέμα
170 γρ. μπέικον
150g φέτες τυρί Valio Gouda
1 ματσάκι μαρούλι iceberg
4 (300g) tomatoes
1 (200 γρ.) μεγάλο κόκκινο κρεμμύδι
2-3 (approx. 200 g) pickles
Μέθοδος
1 Προετοιμασία της σάλτσας: Ανακατέψτε το τυρί κρέμα με την φρέσκα κρέμα .
2 Ετοιμάστε τα λαχανικά: Πλύνετε, στεγνώστε και κόψτε το μαρούλι. Κόψτε σε φέτες τις ντομάτες, το κόκκινο κρεμμύδι και τα αγγουράκια τουρσί.
3 Mix the fresh cream into the minced meat. Shape the dough into 4 patties.
4 Season the bottom and top of the patties with salt and pepper.
5 Grill the patties to your desired degree of doneness.
6 Towards the end of cooking, add the bacon to the grill. Place the cheese slices on top of the patties.
7 Ζεστάνετε τα ψωμάκια στη σχάρα.
8 Αλείψτε τη σάλτσα στις πάνω και κάτω πλευρές των ψωμιών.
9 Προσθέστε τα λαχανικά, το μπιφτέκι με το τυρί και το μπέικον.
9 Σερβίρετε αμέσως με ένα συνοδευτικό (για παράδειγμα, λαχανοσαλάτα).