Κύρια πιάτα
Τελευταίες Συνταγές

Χάμπουργκερ στη σχάρα

40 minutes

Περιγραφή

By assembling your own burger, you get exactly the flavor combination you like. Grilled burgers take on a whole new character as the patties gets a real grill flavor. You can pre-prepare the toppings for a larger group in advance and grill the patties just before serving.

Χρόνος προετοιμασίας

39880-hampurilaiset-grillissa-1440x1080

Συστατικά

600 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος

100ml φρέσκα κρέμα

Μαύρο πιπέρι

Αλάτι

200 γρ τυρί κρέμα

170 γρ. μπέικον

150g φέτες τυρί Valio Gouda

1 ματσάκι μαρούλι iceberg

4 (300g) tomatoes

1 (200 γρ.) μεγάλο κόκκινο κρεμμύδι

2-3 (approx. 200 g) pickles

Μέθοδος

1 Προετοιμασία της σάλτσας: Ανακατέψτε το τυρί κρέμα με την φρέσκα κρέμα .

2 Ετοιμάστε τα λαχανικά: Πλύνετε, στεγνώστε και κόψτε το μαρούλι. Κόψτε σε φέτες τις ντομάτες, το κόκκινο κρεμμύδι και τα αγγουράκια τουρσί.

3 Mix the fresh cream into the minced meat. Shape the dough into 4 patties.

4 Season the bottom and top of the patties with salt and pepper.

5 Grill the patties to your desired degree of doneness.

6 Towards the end of cooking, add the bacon to the grill. Place the cheese slices on top of the patties.

7 Ζεστάνετε τα ψωμάκια στη σχάρα.

8 Αλείψτε τη σάλτσα στις πάνω και κάτω πλευρές των ψωμιών.

9 Προσθέστε τα λαχανικά, το μπιφτέκι με το τυρί και το μπέικον.

9 Σερβίρετε αμέσως με ένα συνοδευτικό (για παράδειγμα, λαχανοσαλάτα).