Πρόγευμα
ΚΡΟΥΑΣΑΝ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ ΜΕ ΣΙΡΟΠΙ ΣΦΕΝΔΑΜΟΥ

Συστατικά
3 κρουασάν βουτύρου
1 πακέτο Valio Gouda
7 αυγά
6 φέτες μπέικον
1/3 φλιτζάνι γάλα
σιρόπι σφενδάμου
αλάτι και πιπέρι για γεύση
ψιλοκομμένο φρέσκο σχοινόπρασο, για γαρνίρισμα
Μέθοδος
1 Χτυπήστε τα αυγά μαζί με το γάλα.
2 Σε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά, προσθέστε το μείγμα των αυγών και κάντε ομελέτα. Αλατοπιπερώνετε κατά βούληση.
3 Σε ένα άλλο τηγάνι, τηγανίστε το μπέικον μέχρι να γίνει τραγανό.
4 Προσθέστε τις φέτες τυριού στο κρουασάν και ζεστάνετε σε μέτρια φωτιά στο φούρνο μικροκυμάτων ή στο φούρνο, για να λιώσει το τυρί.
5 Συναρμολογήστε το κρουασάν: προσθέστε το μπέικον πάνω από το τυρί, περιχύστε με σιρόπι σφενδάμου, προσθέστε την ομελέτα και το σχοινόπρασο.
Απολαύστε το!