1 Χτυπήστε τα αυγά μαζί με το γάλα.
2 Σε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά, προσθέστε το μείγμα των αυγών και κάντε ομελέτα. Αλατοπιπερώνετε κατά βούληση.
3 Σε ένα άλλο τηγάνι, τηγανίστε το μπέικον μέχρι να γίνει τραγανό.
4 Προσθέστε τις φέτες τυριού στο κρουασάν και ζεστάνετε σε μέτρια φωτιά στο φούρνο μικροκυμάτων ή στο φούρνο, για να λιώσει το τυρί.
5 Συναρμολογήστε το κρουασάν: προσθέστε το μπέικον πάνω από το τυρί, περιχύστε με σιρόπι σφενδάμου, προσθέστε την ομελέτα και το σχοινόπρασο.
Απολαύστε το!