Πρόγευμα

ΚΡΟΥΑΣΑΝ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ ΜΕ ΣΙΡΟΠΙ ΣΦΕΝΔΑΜΟΥ

IMG_2579

Συστατικά

3 κρουασάν βουτύρου

1 πακέτο Valio Gouda

7 αυγά

6 φέτες μπέικον

1/3 φλιτζάνι γάλα

σιρόπι σφενδάμου

αλάτι και πιπέρι για γεύση

ψιλοκομμένο φρέσκο σχοινόπρασο, για γαρνίρισμα

Μέθοδος

1 Χτυπήστε τα αυγά μαζί με το γάλα.
2 Σε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά, προσθέστε το μείγμα των αυγών και κάντε ομελέτα. Αλατοπιπερώνετε κατά βούληση.

3 Σε ένα άλλο τηγάνι, τηγανίστε το μπέικον μέχρι να γίνει τραγανό.

4 Προσθέστε τις φέτες τυριού στο κρουασάν και ζεστάνετε σε μέτρια φωτιά στο φούρνο μικροκυμάτων ή στο φούρνο, για να λιώσει το τυρί.

5 Συναρμολογήστε το κρουασάν: προσθέστε το μπέικον πάνω από το τυρί, περιχύστε με σιρόπι σφενδάμου, προσθέστε την ομελέτα και το σχοινόπρασο.

Απολαύστε το!