1 Κόψτε μια σχισμή κατά μήκος της μπαγκέτας έτσι ώστε το κάτω μέρος της μπαγκέτας να μείνει ενωμένο
2 Ενώστε όλα τα υλικά της γέμισης και απλώστε στην μπαγκέτα. Τυλίξτε τη μπαγκέτα σε αλουμινόχαρτο και κλείστε το πάνω μέρος.
3 Ζεστάνετε στο γκριλ ή στο φούρνο στους 225°C για 20 λεπτά*.
4 Σερβίρετε με μια φρέσκια σαλάτα.
Συμβουλή *Αν θέλετε μια πιο τραγανή και ροδισμένη επιφάνεια για τις μπαγκέτες, ανοίξτε το αλουμινόχαρτο 5 λεπτά πριν την ολοκλήρωση του ψησίματος.