Σνακς

Πίτσα σε μπαγκέτα

5

Περιγραφή

Γεμίστε τις μπαγκέτες με την παραδοσιακή γέμιση ζαμπόν-ανανά-τυρί και απολαύστε!
pizzapatongit---resepti

Συστατικά

2 μπαγκέτες

150 γρ. τυρί Valio Quattro τριμμένο

250 γρ. λωρίδες ζαμπόν

140 γρ. στραγγισμένα κομμάτια ανανά

2 σκελίδες σκόρδο

φρέσκος βασιλικός ψιλοκομμένος

50 γρ. βούτυρο (σε θερμοκρασία δωματίου)

Μέθοδος

1 Κόψτε μια σχισμή κατά μήκος της μπαγκέτας έτσι ώστε το κάτω μέρος της μπαγκέτας να μείνει ενωμένο

2 Ενώστε όλα τα υλικά της γέμισης και απλώστε στην μπαγκέτα. Τυλίξτε τη μπαγκέτα σε αλουμινόχαρτο και κλείστε το πάνω μέρος.

3 Ζεστάνετε στο γκριλ ή στο φούρνο στους 225°C για 20 λεπτά*.

4 Σερβίρετε με μια φρέσκια σαλάτα.

Συμβουλή *Αν θέλετε μια πιο τραγανή και ροδισμένη επιφάνεια για τις μπαγκέτες, ανοίξτε το αλουμινόχαρτο 5 λεπτά πριν την ολοκλήρωση του ψησίματος.