• Homepage
  • /
  • Posts
  • /
  • Τα foodsaver εξελίσσονται και μετονομάζονται σε foodhaus

Τα foodsaver εξελίσσονται και μετονομάζονται σε foodhaus

Τα foodsaver, η πρώτη αλυσίδα κατεψυγμένων τροφίμων στην Κύπρο, εξελίσσεται και έχοντας φτάσει τα εννεά καταστήματα σε Λευκωσία, Λεμεσό και Λάρνακα, κάνει το βήμα παρακάτω για να έρθει ακόμη πιο κοντά στους  πελάτες της.

Ποιο είναι αυτό; Η μετονομασία των foodsaver σε foodhaus, κάτι που αποτελεί την φυσιολογική εξέλιξη των καταστημάτων της αλυσίδας, που από προορισμός έγιναν ο ορισμός των foodlovers.

Η επιλογή του νέου ονόματος δεν έγινε τυχαία, καθώς foodhaus σημαίνει το σπίτι των food lovers. Ένας χώρος που δίνει σημασία στις καλές πρώτες ύλες και την ανώτερη ποιότητα σε εξαιρετικές τιμές, με άριστη και εξατομικευμένη εξυπηρέτηση.

«Λαμβάνοντας πάντα υπόψη τα σχόλια και τις απόψεις σας, προχωρήσαμε στην αλλαγή του ονόματός μας, μιας και τώρα αντιπροσωπεύει περισσότερο το τι σημαίνουμε εμείς για σας. Είναι ένα ξεχωριστό όνομα για μας, γιατί πολύ απλά, εσείς το επιλέξατε», εξηγεί αναφέρει στην σχετική γνωστοποιήση της αλλαγής του ονόματος των καταστημάτων της η εταιρεία. 

Το foodhaus έρχεται να δώσει αξία και έμπνευση στις αγορές των καταναλωτών, μέσα σε ένα άνετο, βολικό και φιλικό χώρο που προσφέρει μια τεράστια ποικιλία σε πρώτες ύλες και αγνά υλικά, αλλά και φρεσκοκαβουρδισμένο καφέ και φρεσκοφουρνιστά καρβέλια και καλούδια, με ένα έμπειρο προσωπικό, που είναι πρόθυμο να εξυπηρετήσει και να βοηθήσει στη επιλογή κατάλληλων προϊόντων για το κάθε τραπέζι.

Η μετατροπή των καταστημάτων από foodsaver σε foodhaus θα ξεκινήσει από την 1η Νοεμβρίου 2021, ξεκινώντας από το κατάστημα στην Αγλαντζιά, και στη συνέχεια σε όλες τις πόλεις. 

Στα foodhaus θα μπορούν πλέον οι καταναλωτές να απολαύσουν τον αγαπημένο τους φρεσκοκαβουρδισμένο καφέ από το Kxoffee Project, καθώς και φρεσκοψημένο ψωμί και άλλες αρτολιχουδιές από τον φούρνο.

Και φυσικά, τη μεγαλύτερη επιλογή από εκλεκτά φρέσκα κρέατα Ιρλανδίας, Αμερικής, Αυστραλίας, διαλεχτά θαλασσινά από όλες τις θάλασσες, και λαχανικά από τους καλύτερους λαχανόκηπους του κόσμου. Παράλληλα, οι αμέτρητες επιλογές που προσφέρονται για vegan συμπληρώνονται από τις εύκολες και γρήγορες λύσεις που προσφέρονται σε έτοιμα γεύματα της ημέρας, όπως φρέσκες σαλάτες, σνακς ή ακόμα και sushi.