• Homepage
  • /
  • Posts
  • /
  • Το Big Green Egg στο BBQ του Ερυθρού Σταυρού

Το Big Green Egg στο BBQ του Ερυθρού Σταυρού

Foodsaver: Έδωσε το γευστικό «παρών» στο BBQ του Ερυθρού Σταυρού παρέα με Big GreenEgg
Το γευστικό «παρών» τους έδωσαν τα καταστήματα Foodsaver στην υπέροχη φιλανθρωπική βραδιά με θέμα BBQ που διοργανώθηκε την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου, στην οικία της Προέδρου του Ερυθρού Σταυρού – Κλάδος Λευκωσίας, κας Φωτεινής Παπαδοπούλου, με στόχο την έμπρακτη στήριξη και την οικονομική ενίσχυση του προγράμματος «Κοινωνικής Πρόνοιας».
 
Τα καταστήματα Foodsaver, πέρα από την οικονομική συνεισφορά και στήριξη, πρόσφεραν στο κοινό λαχταριστά ζουμερά burgers καλοψημένα στη μοναδική Big Green Egg, δημιουργώντας το τέλειο BBQ που απόλαυσαν μικροί και μεγάλοι, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις. Τα καταστήματα Foodsaver, διαθέτουν στην Κύπρο, κατά αποκλειστικότητα τις διεθνούς φήμης Big Green Egg – την απόλυτη εμπειρία στο ψήσιμο. Οι ψησταριές Big Green Egg, κατασκευασμένες από κεραμικό υψηλής ανθεκτικότητας, αντέχουν τις πολύ υψηλές θερμοκρασίες και είναι ιδανικές για ψήσιμο στη σχάρα, μαγείρεμα, φούρνισμα, αργό και σιγανό ψήσιμο και κάπνισμα. Η ιδιαίτερη κατασκευή τους, κάνει το καθάρισμα τους παιχνίδι, ενώ για το ψήσιμο, χρησιμοποιούνται ξυλοκάρβουνα, μια οικονομική λύση που προσθέτει επιπλέον γεύση στο φαγητό.
 
Πέρα από το πολύ καλό φαγητό, τη φιλανθρωπική βραδιά συντρόφεψαν μουσικά ο Ευθύβουλος Θεοχάρους στο πιάνο και ο Δημήτρης Σουρουλλάς στην κιθάρα και το τραγούδι. Όλα τα καθαρά έσοδα από την εκδήλωση διατέθηκαν για την περαιτέρω ανάπτυξη του φιλανθρωπικού έργου του Ερυθρού Σταυρού, και ειδικότερα, του προγράμματος «Κοινωνικής Πρόνοιας» του Κλάδου Λευκωσίας.