• Homepage
  • /
  • Posts
  • /
  • Φυτεύουμε Καλοσύνη παρέα με την Arla!

Φυτεύουμε Καλοσύνη παρέα με την Arla!

Ελάτε μαζί με τα παιδιά σας να φυτέψουμε ντοματίτσες, τον βασιλιά του λαχανόκηπου! Στο οικολογικό κεσεδάκι Arla Cottage Cheese, με χώμα, νεράκι, πολλή αγάπη και φροντίδα, θα σπείρετε τη δική σας ντοματιά, θα την πάρετε σπίτι, και θα την δείτε να μεγαλώνει, να ψηλώνει, να ανθίζει και να δίνει -ναι!- καρπούς. Το πρώτο “Plant Kindness” event από την Arla και τους Gardens of the Future πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το περασμένο Σ/Κ στο Nicosia Mall και στις 10 + 11 του Σεπτέμβρη, αυτό το διήμερο δηλαδή, σας περιμένουμε στην περίπτωση που το χάσατε, με ακόμη περισσότερα εργαστήρια, φυτέματα κι εκπλήξεις. Από τις 11:00 έως τις 13:00 και από τις 15:00 έως τις 18:00.

Η Arla ενώνει τις δυνάμεις της με το Gardens of the Future και βάζει το δικό της λιθαράκι για μια βιώσιμη, πράσινη, υπεύθυνη ζωή. Μαζί με τους 10.300 αγρότες της στοχεύει σε μηδενικές εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα, κατά τη διαδικασία παραγωγής των γαλακτοκομικών της προϊόντων, έως το 2050, καθώς και στη μείωση εκπομπής ρύπων στην ατμόσφαιρα έως 30% ανά κιλό γάλακτος, μέσα στην επόμενη δεκαετία. Γιατί τα νούμερα μετράνε και ο στόχος πρέπει να είναι ο πλανήτης μας, το σπίτι μας, και οι επόμενες γενιές. Η στρατηγική της Arla που συνδέει τον Πλανήτη με τον Άνθρωπο, κάτω από τον τίτλο “Stronger Planet-Stronger People”, επικεντρώνεται στις ανανεώσιμες πηγές, στην επαναχρησιμοποιούμενες συσκευασίες και στην καινοτομία. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι ήδη οι νέες συσκευασίες Arla Cottage Cheese -οι οποίες εξυπηρετούν ως γλαστράκι στην εκδήλωση- είναι φτιαγμένες εξ ολοκλήρου, μαζί με το καπάκι, με 45% λιγότερο πλαστικό -για την ακρίβεια 45,52%.

Το Gardens of the Future είναι ένας κυπριακός, μη κερδοσκοπικός οργανισμός, που ιδρύθηκε το 2020 και μέσα σε μόλις 2 χρόνια κατόρθωσε να ακουστεί διεθνώς και να βραβευτεί για τις βιώσιμες, συλλογικές δράσεις του. Νικητής στον παγκόσμιο διαγωνισμό Climathon, νικητής στην ψήφο του κοινού στην κατηγορία “Regaining a sense of belonging” στον διαγωνισμό New European Bauhaus Awards της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αναγνωρίστηκε από την Mission Innovation ως μία από τις 1.000 πλέον καινοτόμες ιδέες, παγκοσμίως. Στόχος του Gardens of the Future, με χώρο δραστηριοποίησης κι αφετηρία μια εγκαταλελειμμένη γειτονιά στην Παλιά Λευκωσία, είναι η δημιουργία ενός κοινοτικού κήπου. Όραμα των ανθρώπων, που εθελοντικά και με πολύ πάθος προσφέρουν, είναι η ανάπτυξη της κυκλικής οικονομίας, της βιώσιμης αλλαγής, του αισθήματος της συλλογικότητας και του ανήκειν, η εκπαίδευση και ο θετικός αντίκτυπος στη ζωή όλων, μέσα από ενέργειες ευαισθητοποίησης και δημιουργίας που καρποφορούν.

Σας περιμένουμε στην Plant Kindness πρωτοβουλία της Arla και του Gardens of the Future αυτό το Σ/Κ, στο Nicosia Mall, για να δώσουμε μαζί ζωή στο πράσινο και να φυτέψουμε απλόχερα καλοσύνη. Ταγκάρετε το event στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και φωτογραφήστε τη δική σας ντοματιά. Ανυπομονούμε να τη δούμε να μεγαλώνει!

@arlacyprus @enterthegardens και #plantkindness #arlacyprus #enterthegardens #gardensofthefuture

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ: https://www.arla.com.cy/arla-news/arla-sustainability-activation-2022/ , https://www.arla.com.cy/arla-news/arla-zero-waste/ , https://gardensofthefuture.com/ .