Τα καταστήματα τροφίμων foodhaus, μέλος του ομίλου Iakovos Photiades Group of Companies, ευχαρίστησαν τους κορυφαίους πελάτες τους για τη χρονιά που πέρασε με ένα μοναδικό VIP Event, το Sip & Savor, στις 12/12/24.
Η βραδιά περιλάμβανε live cooking από τον καταξιωμένο σεφ Νοέλ, ο οποίος εντυπωσίασε τους εκλεκτούς καλεσμένους μαγειρεύοντας μπροστά τους μοναδικά πιάτα όπως, άγριο σολομό αλάσκας, μαριναρισμένο φιλέτο πάπιας, σούπα με καπνιστό μπακαλιάρο, βοδινό φιλέτο με φουά γκρα, και για επιδόρπιο, ένα εξαιρετικό γαλλικό κέικ φουντουκιού. Κάθε πιάτο παρουσιάστηκε ξεχωριστά, ενώ ο σεφ μοιράστηκε πολύτιμα μαγειρικά tips και τεχνικές. Η γευστική εμπειρία ολοκληρώθηκε με την επιλογή εκλεκτών κρασιών, που συνόδευαν άψογα κάθε πιάτο.
Στη διάρκεια της εκδήλωσης, ο κ. Χρίστος Φωτιάδης, Strategic Development & Retail Operations Director του ομίλου ipH, τόνισε τη δέσμευση της εταιρίας foodhaus στους πελάτες της, τους food lovers, δίνοντας έμφαση στην καινοτομία, την ποιότητα και την εξυπηρέτηση που τους αξίζει. «Η αποστολή μας είναι να προσφέρουμε πάντα τις καλύτερες πρώτες ύλες και προϊόντα, ώστε οι πελάτες μας να δημιουργούν εξαιρετικά πιάτα στην κουζίνα τους. Με την ίδια φροντίδα και ποιότητα, αυτή τη φορά δημιουργήσαμε εμείς για εκείνους ξεχωριστές γαστρονομικές εμπειρίες, χρησιμοποιώντας υλικά που ήδη αγαπούν».
Η εκδήλωση φιλοξενήθηκε στον εντυπωσιακό εκθεσιακό χώρο Signature Kitchen Suite της ASEPA TRADING (LG Electronics), όπου ο τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμός συνέβαλε στη μοναδικότητα της βραδιάς.
Στο τέλος της βραδιάς, οι καλεσμένοι έφυγαν με ένα ξεχωριστό προσωπικό δώρο: ένα platter τυριών και αλλαντικών συνοδευόμενο από εκλεκτό κρασί, για να συνεχίσουν τη γαστρονομική τους απόλαυση και στο σπίτι.