Με βαθμολογία κορυφής η iPH

Μέσα σε μια χρονιά με πολλές προκλήσεις, η iPH συνεχίζει να βρίσκει τρόπους να πετυχαίνει περισσότερα. Στον ετήσιο έλεγχο DQMP (Distribution Quality Management Process), ο οποίος γίνεται για λογαριασμό της McDonald’s, η iPH έλαβε την υψηλότερη βαθμολογία στην ιστορία της, με 100%!

Η σκληρή δουλειά, η προσοχή στις λεπτομέρειες, το άρτιο ομαδικό πνεύμα και η αφοσίωση από κάθε μέλος της ομάδας απέδωσαν καρπούς και έκαναν την κυπριακή εταιρεία, για ακόμη μια χρονιά, περήφανη.

Ο έλεγχος DQMP είναι μια ενδελεχής, πολυδιάστατη, ανεξάρτητη και διεθνώς αναγνωρισμένη αξιολόγηση, η οποία βαθμολογεί μια εταιρεία σε 23 σημεία, όπως οι πρακτικές προσωπικής υγιεινής των υπαλλήλων, η ποιότητα των προϊόντων και η διαχείριση κρίσεων, μεταξύ άλλων.

Η Iakovos Photiades Group of Companies, για 11η συνεχόμενη χρονιά, λαμβάνει άριστη βαθμολογία και μάλιστα φέτος άγγιξε το τέλειο, με το 100% που έλαβε. Αυτή η βαθμολογία είναι άλλο ένα παράσημο και μια ακόμη πιστοποίηση για την ipH, τον επαγγελματισμό και τη διαχρονική της αξιοπιστία.

Αυτή η βαθμολογία ενδυναμώνει και τη συνεργασία ipH – McDonald’s Κύπρου, εφόσον τα αποτελέσματα της αξιολόγησης λαμβάνονται σοβαρά υπόψη και καθορίζουν τη συνέχιση της συνεργασίας. H ipH αποτελεί τον αποκλειστικό προμηθευτή και διανομέα 500 εδώδιμων και μη προϊόντων της McDonald’s Κύπρου από το 1997.

Για όσους γνωρίζουν την ipH, η επιτυχία αυτή μόνο τυχαία δεν είναι, αφού οι υπερσύγχρονες υποδομές της στο Δάλι, ο μοντέρνος εξοπλισμός, αλλά και το εκπαιδευμένο και καταρτισμένο προσωπικό φροντίζουν ώστε να τηρούνται υψηλές προδιαγραφές σε όλα τα στάδια των υπηρεσιών της, από τη συνεπή παραλαβή και αποθήκευση των προϊόντων μέχρι την ασφαλή διανομή και παράδοσή τους. Ακόμη και με τα εμπόδια που έχει βάλει η πανδημία, η ομάδα της ipH παρέμεινε προσηλωμένη στους στόχους της.

Για 40 χρόνια τώρα, η Iakovos Photiades Group of Companies αποτελεί ένα σταθερό σύμμαχο του Κύπριου καταναλωτή, παρέχοντάς του άριστη εξυπηρέτηση, μεγάλη γκάμα προϊόντων υψηλής ποιότητας, αλλά και πιστοποιημένη αξιοπιστία.