• Homepage
  • /
  • Posts
  • /
  • Οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ και η LURPAK® στηρίζουν τα παιδιά που νοσηλεύονται και τις οικογένειές τους

Οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ και η LURPAK® στηρίζουν τα παιδιά που νοσηλεύονται και τις οικογένειές τους

Αυτά τα Χριστούγεννα οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ ενώνουν τις δυνάμεις τους με τη LURPAK® και  στηρίζουν την ανεξάρτητη φιλανθρωπική οργάνωση Ronald McDonald House Charities® (RMHC) Κύπρου. Μέσω αυτής της δράσης, το καταναλωτικό κοινό μπορεί να ενισχύσει το σημαντικό έργο του RMHC αγοράζοντας μία συσκευασία βούτυρο LURPAK®, αλατισμένο ή ανάλατο (250 γρ), μεταξύ 02/12/2021 και 15/12/2021.               

Η LURPAK® απλώνει την αγάπη της προσφέροντας €0.10 από κάθε αγορά στη συγκεκριμένη ανεξάρτητη φιλανθρωπική οργάνωση, που στηρίζει παιδιά και οικογένειες.  Το RMHC έχει ως στόχο να μην αποχωριστεί κανένα παιδί την οικογένεια του κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του και επιτελεί σημαντικό έργο προσφέροντας διαμονή σε κοντινή απόσταση από το νοσοκομείο, αλλά και πολύτιμη βοήθεια στις οικογένειες των παιδιών που αντιμετωπίζουν θέματα υγείας.

Χρησιμοποιώντας την ALPHAMEGA Family Card για την αγορά μίας συσκευασίας LURPAK® 250 γραμμαρίων,  οι πελάτες των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ μπαίνουν αυτόματα σε κλήρωση για ένα ξεχωριστό brunch για 6 άτομα που θα φτιάξει ειδικά για αυτούς, στο δικό τους σπίτι, ένας γνωστός σεφ.  Αυτά τα Χριστούγεννα, φέρνουμε τις οικογένειες πιο κοντά αγοράζοντας LURPAK® από τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ.