• Homepage
  • /
  • Posts
  • /
  • Τι Σχέση Έχει η Γαλάτεια Παμπορίδη με το Big Green Egg;

Τι Σχέση Έχει η Γαλάτεια Παμπορίδη με το Big Green Egg;

Το Big Green Egg Cyprus με χαρά ανακοινώνει τη συνεργασία της με την αγαπημένη σε όλους Γαλάτεια Παμπορίδη!

Η αγαπημένη food blogger διαθέτει όλα εκείνα τα στοιχεία που την καθιστούν την ιδανική EGGer: πάθος για τη μαγειρική, αφοσίωση στην ποιότητα και αγάπη για το καλό φαγητό!

Σκοπός της Συνεργασίας

Στόχος της συνεργασίας με το Big Green Egg είναι να εμπνεύσει τους λάτρεις των αυθεντικών γεύσεων με πεντανόστιμες συνταγές, μαγειρεμένες σε αυτό το μοναδικό kamado grill!

H Γαλάτεια έχει ήδη ετοιμάσει φανταστικές δημιουργίες στο Big Green Egg, τις οποίες παρουσιάζει σε πρακτικά, easy-to-follow βίντεο στο κανάλι του Big Green Egg Cyprus στο YouTube. Ανακαλύψετε τη φανταστική της συνταγή για φαγκρί με κρούστα αλατιού, Sticky Spare Ribs, ψητή πάπια, γαλοπούλα, αλλά και λαχταριστό γύρο κοτόπουλο! 

Λίγα Λόγια για την Αγαπημένη Food Blogger

Η Γαλάτεια Παμπορίδη είναι ιδιαίτερα δημοφιλής και αγαπητή στο κυπριακό κοινό. Με παππού chef και μεγαλωμένη σε οικογένεια που λατρεύει το καλό φαγητό και τη μαγειρική, αποφάσισε να αφήσει την καριέρα της ως γραφίστας και να ασχοληθεί με τη μεγάλη της αγάπη, το φαγητό.

Δημιουργός του Cloud 9 Cakes, έχει δημοσιεύσει και παρουσιάσει αμέτρητες συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής σε περιοδικά, βιβλία και εκπομπές, κερδίζοντας το κοινό με τον απλό και διασκεδαστικό τρόπο με τον οποίο μοιράζεται τα γαστρονομικά της μυστικά!

Δίχως να περιορίζεται στις παραδοσιακές κυπριακές συνταγές, η Γαλάτεια λατρεύει να πειραματίζεται με νέες γεύσεις, υλικά και τεχνικές, και να τις παρουσιάζει στο κοινό με απλό και πρακτικό τρόπο. Πλέον, έχει την ευκαιρία να το κάνει αυτό και μέσα από το κανάλι της Big Green Egg Cyprus στο YouTube!

Γιατί Λατρεύει το Big Green Egg;

Η Γαλάτεια λατρεύει τα μοναδικά χαρακτηριστικά του Big Green Egg, του δημοφιλέστερου kamado BBQ παγκοσμίως. Η εξαιρετική του σχεδίαση, που εξασφαλίζει γρήγορα και εύκολα εντυπωσιακές θερμοκρασίες, από 70-350°C σε οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες, της επιτρέπει να χρησιμοποιήσει και να συνδυάσει διάφορες μαγειρικές τεχνικές: από αργό μαγείρεμα και ψήσιμο στον φούρνο και τη σχάρα, έως μαγείρεμα στον ατμό και φανταστικά καπνιστά! Το Big Green Egg έχει γίνει, λοιπόν, ο ιδανικός σύμμαχος για την πολυαγαπημένη μας food blogger, που αγαπά τους πρωτότυπους συνδυασμούς και τη μαγειρική ευελιξία!

Συνδυάζοντας την αρχαία ιαπωνική παράδοση του kamado με την επαναστατική κεραμική τεχνολογία της NASA, το Big Green Egg είναι η απόλυτη σύγχρονη ψησταριά εξωτερικού χώρου, προσφέροντας:  

•             απεριόριστες μαγειρικές δυνατότητες και άφθονες επιλογές σε συνταγές και τεχνικές·

•             μεγάλη γκάμα αξεσουάρ άριστης ποιότητας·

•             ασύγκριτη ποιότητα κατασκευής και εγγύηση εφ’ όρου ζωής!

Η φανταστική του αποτελεσματικότητα, αντοχή και ευκολία στη χρήση έχουν κάνει το Big Green Egg αγαπημένη επιλογή για τους φίλους της μαγειρικής από το 1974.

Η μεγάλη οικογένεια του Big Green Egg καλωσορίζει, λοιπόν, τη νέα της EGGer και της εύχεται να συνεχίσει να μας χαρίζει τις υπέροχες δημιουργίες της!

Εγγραφείτε κι εσείς στην ηλεκτρονική μας παρέα και ανακαλύψτε περισσότερα για τις απεριόριστες δυνατότητες του BGE κατεβάζοντας τον δωρεάν οδηγό.  

https://www.biggreeneggcyprus.com/