• Homepage
  • /
  • Posts
  • /
  • Το Lurpak® απέσπασε το «Global Best Brand of the Year Award»

Το Lurpak® απέσπασε το «Global Best Brand of the Year Award»

Σημαντική διεθνή διάκριση απέσπασε το Lurpak® στα «World Branding Awards», καθώς του απονεμήθηκε το «Global Best Brand of the Year Award», σε μια τελετή που πραγματοποιήθηκε τον Μάρτιο του 2021.

Τα «World Branding Awards» είναι ένας θεσμός παγκοσμίου κύρους, που αναγνωρίζει, τιμά και επιβραβεύει το έργο και τα επιτεύγματα διεθνών brands. Δικαίωμα διεκδίκησης του «Global Best Brand of the Year Award», έχουν τα 100 top global brands του εκάστοτε έτους, με την προϋπόθεση να έχουν παρουσία σε δέκα ή περισσότερες χώρες, σε τρεις ή περισσότερες ηπείρους.

Οι βραβεύσεις προκύπτουν μέσα από 3 κατευθύνσεις αξιολόγησης, οι οποίες συνεισφέρουν ένα καθορισμένο ποσοστό στο συνολικό αποτέλεσμα: 30% δημόσια διαδικτυακή ψηφοφορία, 40% έρευνα καταναλωτικής αγοράς και 30% εκτίμηση του κάθε brand.

Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό βραβείο, που κατατάσσει το Lurpak® στην κατηγορία πολύ γνωστών brands, όπως Netflix, LEGO και Nike.

Στην Κύπρο το Lurpak® εισάγεται και διανέμεται από την ipH Iakovos Photiades Foodstuff Suppliers Ltd.

Το βούτυρο Lurpak®  παράγεται στη Δανία και διατίθεται σε 95 χώρες. Φτιάχνεται από φυσικά συστατικά και με 100%  φρέσκο γάλα. Για την παραγωγή του παγκοσμίου φήμης βουτύρου συνδυάζονται παραδοσιακές μέθοδοι και υπερσύγχρονες τεχνολογίες. Μέσα στο 2020 πωλήθηκαν συνολικά 115,000 τόνοι Lurpak®, που μεταφράζεται σε 460 εκατομμύρια συσκευασίες βουτύρου.