Irish Food Board & ipH

It’s all about meat: Γευστικό ταξίδι από τo Irish Food Board και την ipH
Η εταιρεία ipH Iakovos Photiades Foodstuff Suppliers και το Irish Food Board προσκάλεσαν Chefs, γευσιγνώστες και εκλεκτούς καλεσμένους του χώρου της γαστρονομίας και εστίασης σε ένα απόλυτα γευστικό ταξίδι ανακάλυψης της ποιότητας και της γευστικής ανωτερότητας του ιρλανδικού κρέατος.

Την εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 3 Απριλίου στο νέο Luxury Collection Resort & Spa, PARKLANE, παρουσίασαν ο Nicolas Ranninger Market Manager του Irish Food Board ο οποίος έδωσε κάθε στοιχείο που πιστοποιεί την  διασφάλιση ποιότητας των κρεάτων που μεγαλώνουν και αναπαράγονται στην Ιρλανδία, και  ο Χρίστος Φωτιάδης, Business Development Director της ipH  o οποίος παρουσίασε την ποικιλία κρεάτων και κοπών που μπορούν να εξυπηρετήσουν κάθε γούστο αλλά και ανάγκη, των επαγγελματιών της γαστρονομίας.

Η εταιρεία ipH εδώ και χρόνια υποστηρίζει και εισάγει στην Κύπρο κρέατα Ιρλανδίας πιστοποιημένα από το Irish Food Board. «Πάντα μας ενδιαφέρει η ασφάλεια, η ποιότητα και η αειφόρος ανάπτυξη για όλα τα προϊόντα που διαθέτουμε στους πελάτες μας. Το γεγονός ότι  οι συνεργάτες μας προσφέρουν πιστοποιημένα προϊόντα από φάρμες που υπόκεινται σε πολυάριθμους ελέγχους σε ετήσια βάση, καλύπτει όχι μόνο όλες τις πτυχές της ασφάλειας των τροφίμων αλλά και τον τρόπο με τον οποίο δραστηριοποιούμαστε, συμπεριλαμβανομένης της υγείας και της ασφάλειας» δήλωσε ο κος Ιάκωβος Φωτιάδης, Managing director της ipH.

Οι καλεσμένοι στη συνέχεια είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν μια σειρά από ιδιαίτερα πιάτα από τον Σεφ Αντρέα Αντρέου, παρέα με το πολυτιμότερο εργαλείο μαγειρικής, την ειδική πολυχρηστική ψησταριά Big Green Egg.  Τα ιδιαίτερα κομμάτια κρέατος παρουσιάστηκαν σε διάφορες παραλλαγές ώστε να δείξουν στο απαιτητικό κοινό τις πολλές δυνατότητες αξιοποίησής και τη γευστική ανωτερότητα του ιρλανδικού κρέατος, πάντα με σεβασμό στην αξιόλογη πρώτη ύλη.